Een gloednieuw dak krijgen kan een opwindende ervaring zijn. Kinderen en huisdieren kunnen vol ontzag kijken terwijl ze zien hoe dakdekkers scheuren, scheuren, trekken en spijkeren – ze willen zelfs zo dicht mogelijk bij de actie sluipen. Dat is natuurlijk buitengewoon gevaarlijk. Zodra het dakbedrijf arriveert, is uw huis een werkzone. Werkzones, zoals u zich kunt voorstellen, vormen onverwachte gevaren.

Long Roofing geeft prioriteit aan het stressvrij en naadloos maken van dakvervanging. Er zijn echter belangrijke veiligheidsmaatregelen en voorbereidingen die u kunt treffen, zodat u 100% klaar bent.

Hier zijn 5 tips om uw dakvervanging zo soepel mogelijk te laten verlopen. Aan het einde van de dag willen we dat u en uw gezin veilig blijven wanneer de gordelroos begint te vliegen.

5 tips om je voor te bereiden op een vervanging van een thuisdak

Denken

Denk aan kinderen en huisdieren.

Luide geluiden van thuis kunnen angstgevoelens vergroten of slaapgewoonten verstoren. Hoewel het misschien spannend is om vanaf een veilige afstand te kijken, zijn werkzones uiterst onveilig voor kinderen en huisdieren.

Praat met je kinderen om uit te leggen dat bepaalde delen van het huis of de tuin verboden terrein zijn totdat het project is voltooid. Aangezien jonge kinderen en huisdieren deze gevaren mogelijk niet begrijpen, is het wellicht prettiger om familie of vrienden te bezoeken terwijl uw dak is vervangen.

Verplaats uw voertuigen.

Sorry pap, het is een must om je dakdekker je eerste parkeerplaats te geven.

Aannemers hebben de hele dag door snelle toegang tot hun gereedschap en vrachtwagens nodig. Ze hebben een plek nodig om gordelroos en puin te laden. U wilt uw voertuigen op een veilige afstand van dit gebied houden totdat het werk is voltooid.

Houd ook uw garagedeuren tijdens de bouw gesloten om stof en puin buiten te houden.

Verwijder muurdecoraties.

De trillingen van hamers en machines op uw dak kunnen door sommige muren van uw huis reizen, vooral als reparaties aan het bestaande dek nodig zijn.

Loop door de kamers op het niveau onder je dak.
Overweeg alle prullaria, foto’s of andere items die aan je plafond of muren hangen.
Verwijder uit voorzorg alle decoraties die niet permanent met schroeven zijn bevestigd.
Je kunt er ook voor kiezen om decoratieve lampen zoals kroonluchters te verwijderen om het veilig te spelen.

Bedek spullen op zolder.

Tijdens een dakvervanging zullen vele installateurs op uw dak lopen en het beuken met hamers. Stof of klein puin zal op zolderruimtes vallen tijdens een nieuwe dakinstallatie.

U kunt persoonlijke items schoner houden door ze af te dekken met oude lakens of drop-doeken totdat het dakbedrijf klaar is. Wees voorbereid op wat lichte stofzuiging in deze gebieden nadat de constructie is voltooid.

 

Verplaats grills en terrasmeubels weg van de werkzone.

Een schuur of garage is de beste plek om buiten items zoals grills, terrasmeubels, gazonornamenten en potplanten op te slaan terwijl uw nieuwe dak is geïnstalleerd.

Als u niet over on-site opslag beschikt, wilt u deze artikelen mogelijk in een gebied van de tuin plaatsen dat zich op een veilige afstand van de werkzone bevindt.

Houd er rekening mee dat de meeste aannemers u niet zullen helpen om persoonlijke spullen binnen of buiten het huis te verplaatsen.